Agrarisch Werk

Wij zijn uw partner in loonwerk!

Gespecialiseerd in het besturen van trekkers met de bijbehorende werkzaamheden. Wij zijn graag uw bedrijfsondersteuner en we kunnen uw bedrijf helpen voortzetten bij ziekte vakantie of gewoon omdat u handen te kort heeft. Denk bijvoorbeeld aan: Maaien, schudden, schoonmaak van stallen, helpen met hooien, rijden met keepers, shovelwerkzaamheden en nog veel meer.

Verder leveren wij allerhande producten die nodig zijn op het boerenerf zoals boren, tangen, schroevendraaiers, bouten, moeren en nog veel meer!

Kijk in onze webwinkel voor het volledige assortiment. Staat uw specifieke klus of product er niet bij bel ons gerust voor kort overleg en we doen u een passende aanbieding.

ijskes-agri-06
ijskes-agri-03
ijskes-agri-01
ijskes-agri-05
ijskes-agri-04
Melkstal
Melkstal

Op de boerderij

Op de boerderij zijn veel voorkomende werkzaamheden.

Te denken valt aan melken met melkmachines, reparaties aan hekken, schoonmaak in stallen, voederen van dieren etc., etc.

Doordat er veel ervaring is in alle klussen die gedaan moeten worden is IJskes agrarische diensten & producten de ideale partner in alle omstandigheden.

IJskes heeft een trekker rijbewijs en meerdere jaren rijervaring, maar ook het VCA en ervaring in het besturen van een shovel is pure gemak voor uw bedrijf.

U bestelt de werkzaamheden die gedaan moeten worden en IJskes zorgt ervoor dat alles gedaan wordt volgens uw procedures.

Bijzonderheden

IJskes werkt op basis van uurtarief en is voor korte en lange tijd in te huren.

In bezit van trekker rijbewijs.

In bezit van VCA.

Diploma PIE; produceren installeren en energie.

Het uurtarief is excl. BTW en komen we overeen nadat we helder hebben welke werkzaamheden gedaan moeten worden.

Geen personele lasten maar gewoon een beschikbare ervaren kracht die in tijden van drukte of als er gewoon handen nodig zijn oproepbaar is.

Zomer, herfst, winter en lente, u mag altijd een beroep op ons doen.

ijskes-agri-02